Söröss-Karda Boróka vagyok, 

Egész életemben az újat, a mozgalmasat kerestem. Az ismeretlen utáni vágy hozott az anyaországba 2002-ben, ahol megtapasztaltam azt, amire vágytam.

Az elmúlt 18 év rengeteg kihívást, feladatot görgetett elém, melyeket szerencsésen teljesítettem.

2003-ban elvégeztem egy tanfolyamot marketing- reklámügyintéző szakon, melyet 2007-ben a közgazdász diploma követett, úgyszintén marketinges szakiránnyal. Időközben több neves cégnél szereztem tapasztalatot és tudást.

2010-ben megismerkedtem szerelmemmel, férjemmel. 2013-ban megszületett első gyermekünk Mátyás, akit gyorsan követett 2015-ben Zsigmond és 2018-ban Zsófia. 3 gyermek büszke anyukája vagyok.

A gyermekeimmel otthon töltött idő alatt sokat gondolkoztam azon, hogy mivel is foglalkozhatnék anyaként. Valami olyasmit kerestem, ami feltölt, amiben látom a szépet, ami esetleg a művészet irányába is kibontakoztathat. Ekkor kaptam férjemtől egy fényképezőgépet. Nagy lelkesedéssel vetettem bele magam gyermekeim fotózásába. Arra jutottam, hogy ezeket a pillanatokat érdemes mindenkinek megörökíteni, mert tényleg nem térnek vissza többé, gyermekünk soha nem lesz újra csecsemő…

Számos fotótanfolyamon, workshopon vettem részt, hogy tudás is legyen az új  szerelem mögött. Azóta is folyamatosan képzem magam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjak nyújtani. Úgy érzem, hogy mások életének kivételes pillanatait megörökítve adni tudok valamit, ami nagyon jó érzés. 

Ha tetszenek a képeim, keress bátran. Biztosan megtalálom számodra az ideális megoldást.